Lisselback Cecilia

Kreativa Feminister
Presenterar

Lisselback Cecilia

Grafisk & textil design

Jag heter Cecilia Eriksson och under våren 2019 har jag startat Lisselback Cecilia. Min vision är att kombinera traditionellt kvinnohantverk med tidlös och användbar design. Jag har textil och grafisk bakgrund och har länge längtat efter att ha mitt alldeles eget företag där jag kan arbeta fritt med mina tankar och idéer. I vår har jag tagit fram serien TILLSAMMANS som är baserad på ett mönster av kvinnosymboler med tanken “tillsammans är vi oändligt starka”. Serien består idag av runda brickor i två storlekar samt gryt- och glasunderlägg. Det kommer fler produkter i samma serie inom kort. Tillsammans är vi starka!

Utöver här på hemsidan kan du köpa Cecilias brickor via någon av hennes återförsäljare:

Sverige

Uppsala
Västerås

Norge

Oslo
Hem » Handla » Lisselback Cecilia

Nedan ser du vad Lisselback Cecilia har till salu just nu. Om du hittar något, eller flera saker, som du gillar så kan du beställa av henne genom att använda dig av formuläret nedan. 

Cecilia kontaktar dig sedan så snart som möjligt, räknar ihop eventuell frakt och så gör ni själva upp om betalning och leverans.

Kreativa Feminister Uppsala marknadsför kreatörer men tar ingen provision eller extra avgift varken för köpare eller säljare vid försäljning. Webmarknaden fungerar som en plattform för kreatörer att visa upp sin konst, men Kreativa Feminister Uppsala står utanför själva köpeavtalet. Det betyder att det avtal som sluts vid köp blir mellan dig och säljaren. Du ska därför vända dig direkt till säljaren om du har några frågor om produkter, priser, frakt eller leverans

Bricka TILLSAMMANS blåsvart

46 cm - 525 kr
31 cm - 325 kr

Bricka med starka kontraster i blåsvart och vit. Mönstret är uppbyggt av kvinnosymboler i en fraktal med tanken: tillsammans är vi oändligt starka. Handgjorda av björkfanér i samarbete med Formpress på Öland.

Bricka TILLSAMMANS grårosa

46 cm - 525 kr
31 cm - 325 kr

Bricka i klassisk rosagrå och vit. Mönstret är uppbyggt av kvinnosymboler i en fraktal med tanken: tillsammans är vi oändligt starka. Handgjorda av björkfanér i samarbete med Formpress på Öland.

Bricka TILLSAMMANS blåsvart

46 cm - 525 kr
31 cm - 325 kr

Brickan som alltid passar in i stilren grå och vit. Mönstret är uppbyggt av kvinnosymboler i en fraktal med tanken: tillsammans är vi oändligt starka. Handgjorda av björkfanér i samarbete med Formpress på Öland.

Bricka TILLSAMMANS lejongul

46 cm - 525 kr
31 cm - 325 kr

Härlig bricka i lejongul, senapsgul, varmgul, you name it! Snygg är den i vilket fall som helst. Mönstret är uppbyggt av kvinnosymboler i en fraktal med tanken: tillsammans är vi oändligt starka. Handgjorda av björkfanér i samarbete med Formpress på Öland.

Gryt- och glasunderlägg

TILLSAMMANS blåsvart

Grytunderlägg 21 cm - 225 kr
Glasunderlägg 9 cm - 59 kr

Grytunderlägg med starka kontraster i blåsvart och vitt. Mönstret är uppbyggt av kvinnosymboler i en fraktal med tanken: tillsammans är vi oändligt starka. Handgjorda av björkfanér i samarbete med Formpress på Öland.

TILLSAMMANS grårosa

Grytunderlägg 21 cm - 225 kr
Glasunderlägg 9 cm - 59 kr

Grytunderlägg i klassiskt rosagrått och vitt. Mönstret är uppbyggt av kvinnosymboler i en fraktal med tanken: tillsammans är vi oändligt starka. Handgjorda av björkfanér i samarbete med Formpress på Öland.

TILLSAMMANS grå

Grytunderlägg 21 cm - 225 kr
Glasunderlägg 9 cm - 59 kr

Grytunderlägg som alltid passar in i stilren grå och vit. Mönstret är uppbyggt av kvinnosymboler i en fraktal med tanken: tillsammans är vi oändligt starka. Handgjorda av björkfanér i samarbete med Formpress på Öland.

TILLSAMMANS lejongul

Grytunderlägg 21 cm - 225 kr
Glasunderlägg 9 cm - 59 kr

Härligt grytunderlägg i lejongult, senapsgult, varmgult, you name it! Snyggt är det i vilket fall som helst. Mönstret är uppbyggt av kvinnosymboler i en fraktal med tanken: tillsammans är vi oändligt starka. Handgjorda av björkfanér i samarbete med Formpress på Öland.

Hem » Handla » Lisselback Cecilia

Beställ av
Lisselback Cecilia


Skriv ett meddelande här så kontaktar Cecilia dig på den mail du angivit.