Siris Hudvård

Kreativa Feminister
Presenterar

Siris Hudvård

Ekologisk hudvård

Jag heter Siri Karlsson och arbetar till vardags som farmaceut. I botten är jag kemist med bakgrund i hudvårdsbranschen. Jag använder mina kunskaper om kemi, farmakologi och farmakognosi då jag utvecklar mina produkter. 

Samtliga är helt ekologiska, tillverkade med stor omsorg och råvaror av högsta kvalité. De innehåller inte konserveringsmedel utan hållbarheten förlängs genom E-vitamin, C-vitamin och att du som använder produkterna håller förvarar dem torrt, svalt och mörkt. 

Alla etiketter är handmålade och handskrivna av mig.

Hem » Handla » Siris Hudvård

Nedan ser du vad Siri Karlsson har till salu just nu. Om du hittar något, eller flera saker, som du gillar så kan du beställa av henne genom att använda dig av formuläret nedan. 

Siri kontaktar dig sedan så snart som möjligt, räknar ihop eventuell frakt och så gör ni själva upp om betalning och leverans.

Kreativa Feminister Uppsala marknadsför kreatörer men tar ingen provision eller extra avgift varken för köpare eller säljare vid försäljning. Webmarknaden fungerar som en plattform för kreatörer att visa upp sin konst, men Kreativa Feminister Uppsala står utanför själva köpeavtalet. Det betyder att det avtal som sluts vid köp blir mellan dig och säljaren. Du ska därför vända dig direkt till säljaren om du har några frågor om produkter, priser, frakt eller leverans.

Ansiktsolja mandel

Glasflaska med pipett, 10 ml 150 kr

En fyllig olja som ändå absorberas lätt av huden. En bas av mandelolja och granatäppleolja vårdar och återfuktar. Granatäpple är känt för att stoppa såväl tiden som inflammationer i huden. E-vitamin är en kraftig antioxidant som hindrar oljorna från att härskna samt skyddar huden från fria radikalers attacker. Doftsatt med lavendel som även har en renande och antiinflammatorisk verkan. Passar normal till torr hud.

Användning: stryk ca 3- 4 droppar över ansikte och hals på väl rengjord hud innan läggdags.

Ingredienser : mandelolja, granatkärne-olja, tokoferol (E-vitamin) och lavendel

Lotionbar

C:a 70 gram, 70 kronor

Lotionbar med vårdande kokosolja, sheasmör, kakaosmör och bivax. Adzukibönor lindrar spänningar i ömmande muskler. Doftsatt med lavendel och geranium. 

Användning : kan användas som bodylotion efter badet eller som massageolja. Värm upp den i händerna och stryk över huden. 

Ingredienser : sheasmör, kakaosmör, kokosolja, adzukibönor, geranium och lavendel

Cerat - mint eller apelsin

5 ml, 40 kr

Cerat med apelsin eller pepparmintsmak. Ca 5 ml i hylsa av återvunnen plast.
Mjukgörande och vårdande.

Ingredienser: bivax, kakaosmör, tokoferol (E-vitamin)  

Badsalt - lavendel

1 dl, glasburk, 45 kronor

Torkad lavendel blandat med rosa saltkristaller ger ett härligt doftande bad och kan hjälpa mot eksem och irriterad hud.

Användning : 1-2 matskedar löses upp i varmt badvatten för mjuk hud och lugnt sinne.

Ingredienser : himalayasalt, lavendel

Massageolja lavendel/citron/geranium/patchouli

30 ml, 80 kr

Massage/badolja. En kallpressad oljeblandning av solrosolja, mandelolja och rapsolja levereras i vacker grön glasflaska. Använd den som massageolja eller att ha i badet. Du väljer själv mellan doft av lavendel, citron, geranium eller patchouli. Funkar lika bra som mjukgörare i badet som massageolja. Några droppar i hårtopparna kan ge glans och ditt svall kommer lukta så gott!

Ingredienser: Solrosolja, mandelolja, rapsolja, eteriska oljor

Tvål
patchouli/lavendel/geranium/citrus

C:a 60 gram, 45 kr

Ekologisk handtvål dekorerad med torkade blomblad.
Välj mellan patchouli, lavendel, geranium eller citrusblandning (citron och grapefrukt).

Ingredienser: NaOH, vegetabiliskt glycerin, solrosolja, såpnejlika, eteriska oljor, torkade blomblad

Hem » Handla » Siris Hudvård

Beställ av Siri


Skriv ett meddelande här så kontaktar Siri dig på den mail du angivit.